Emisiunea Conexiuni revine la TVR MOLDOVA într-un nou sezon
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Emisiunea Conexiuni revine la TVR MOLDOVA într-un nou sezon

Emisiunea de politică externă „Conexiuni” revine la TVR MOLDOVA într-un nou sezon. Cele mai importante evenimente de pe scena politică internaţională vor fi analizate în fiecare duminică seară de moderatorii emisiunii şi invitaţii lor.

În fiecare duminică, de la ora 19:00, Iulian Fruntaşu şi invitatul său permanent, directorul executiv al Institutului pentru Politici şi Reforme Europene, Iulian Groza, vă aduc mai aproape politica externă. Şi în acest sezon, la „Conexiuni”, urmăriţi interviuri cu ambasadori şi politicieni din afară, găsiţi analize politice şi aflaţi ultimele noutăţi de pe arena internaţională.

La început de sezon, Iulian Fruntaşu şi Iulian Groza vor analiza situaţia politică din Statele Unite ale Americii, după procedura de impeachment a preşedintelui Donaold Trump. Invitatul emisiunii este Dumitru Mînzărari, specialist în domeniul securităţii şi anterior cercetător la Universitatea din Michigan, Statele Unite. De asemenea, urmăriţi şi un scurt interviu cu profesorul de ştiinţe politice de la Universitatea din Houston, Alin Fumurescu.

Puteţi urmări emisiunea pe tvrmoldova.md sau LIVE pe pagina de Facebook TVR MOLDOVA, începând cu ora 19:00.
Similare
RECOMANDĂRI