Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Maestrul Nicolae Botgros, regele viorii, invitat la „Învingători, vremuri şi destine”

Un lăutar nepereche al neamului românesc, adevărat creator, care îşi găseşte liniştea spirituală atunci când ia vioara în mâini. Maestrul Nicolae Botgros este invitatul emisiunii „Învingători, vremuri şi destine” din această săptămână. Sâmbătă, 15 decembrie, începând cu ora 18:30, vă invităm să urmăriţi o nouă ediţie de colecţie.

Deşi Nicolae Botgros este cel care, de obicei, dă tonul evenimentelor frumoase, echipa de la „Învingători, vremuri şi destine” şi-a propus să creeze o atmosferă de neuitat, în preajma frumoaselor sărbători de iarnă.

În cadrul emisiunii, Nicolae Botgros va vorbi despre vioara sa, povestea acesteia şi câte instrumente a avut de-a lungul timpului. Îşi va aminti despre familie, părinţi, satul de baştină şi toba pe care a purtat-o în spate încă de la patru ani. Maestrul Nicolae Botgros este părinte spiritual pentru mulţi interpreţi talentaţi pe care i-a descoperit şi i-a încurajat să facă muzică - Ion Paladi, Nicu Mâţă. Până a ajunge în fruntea „Lăutarilor” a avut un drum creativ lung - de la Bădicul Moldovenesc, în nordul Moldovei, la Soroca. Colegi, prieteni şi admiratori vor veni să-l surprindă pe maestru chiar în timpul discuţiei.

Emisiunea începe la ora 18:30 şi poate fi urmărită LIVE, pe pagina de Facebook TVR MOLDOVA sau pe tvrmoldova.md. 

Invitaţii emisiunii sunt personalităţi care au în spate o carieră de succes şi un trecut care merită readus în atenţia telespectatorului, dat fiind faptul că sunt un exemplu demn de urmat, atât pentru tânăra generaţie, cât şi pentru oamenii dornici să se reinventeze.
Similare
RECOMANDĂRI