Iurie Reniţă, fost ambasador al Republicii Moldova în România, este invitatul emisiunii ”Punctul pe AZi” de la TVR MOLDOVA
Sursa foto:infoprut.ro Vizualizari:

Iurie Reniţă, fost ambasador al Republicii Moldova în România, este invitatul emisiunii ”Punctul pe AZi” de la TVR MOLDOVA

Fostul ambasador al Republicii Moldova în România, Regatul Belgiei şi Marele Ducat al Luxemburgului, Iurie Reniţă, a răspuns pozitiv invitaţiei colegului nostru Vasile Munteanu de a participa la emisiunea "Punctul pe AZi" şi diseară, începând cu ora 19:00, va răspunde la întrebări.

Diplomatul va discuta cu moderatorul emisiunii despre relaţia care există între Chişinău şi Bucureşti, importanţa cooperării Republicii Moldova cu NATO şi despre proiectele în derulare finanţate de NATO.

Vasile Munteanu îşi propune să afle mai multe şi despre integrarea europeană a Republicii Moldova – la ce etapă ne aflăm şi când ţara noastră va fi pregătită pentru a intra în UE. Un alt subiect, ce va fi abordat în emisiune şi a stârnit mai multe discuţii în presa din ţară, este motivul pentru care Iurie Reniţă a fost revocat din funcţia de ambasador.

Urmăriţi emisiunea ”Punctul pe AZi”, la TVR MOLDOVA, începând cu ora 19:00. Vom fi în direct şi pe pagina de Facebook.
 
Similare
RECOMANDĂRI