Interviurile Telejurnalului Moldova cu Octavian Ciobanu, preşedintele RCNLTM
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Interviurile Telejurnalului Moldova cu Octavian Ciobanu, preşedintele RCNLTM

Preşedintele Reţelei Naţionale a Consiliilor Locale de Tineret din Republica Moldova, Octavian Ciobanu, este invitatul emisiunii „Interviurile Telejurnalului Moldova” din această duminică, 11 Martie.

Rolul reţelei de tineret este de a promova politicile în domeniu la toate nivelurile. În cadrul discuţiei cu jurnalistul Vitalie Guţu, preşedintele RNCLT, Octavian Ciobanu, va vorbi despre obiectivul major al asociaţiei, şi anume ca în 2018 pe cel puţin 80% din teritoriul Republicii Moldova să existe consilii de tineret, inclusiv în regiunea transnistreană.
 
Care este relaţia dintre autorităţile centrale şi Reţeaua Naţională a Consiliilor Locale de Tineret, cum funcţionează mecanismul de dezvoltare a tinerilor pe diverse domenii şi care sunt sursele financiare alocate fiecărei asociaţii de tineret din Republica Moldova, pentru a activa şi a promova valorile unei societăţi durabile?
 
Sunt doar câteva întrebări la care găsiţi răspuns în cadrul emisiunii „Interviurile Telejurnalului Moldova”. Ediţia va fi difuzată duminică, 11 Martie, începând cu ora 18.30, imediat după „Telejurnal Moldova”.
 
Similare