Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Eurovision România: urmăriţi pe TVR MOLDOVA prima semifinală

Telespectatorii TVR MOLDOVA vor afla pe 21 ianuarie, în direct, de la 21.00, primii trei semifinalişti români selectaţi la consursul Eurovision din acest an.

Spectacolul muzical va fi prezentat de actriţa Diana Dumitrescu şi interpretul de operă Cezar Ouatu. Cei doi artişti vor fi susţinuţi, din Camera Verde, de Anca Medeleanu, prezentator TVR Iaşi, care va culege impresiile, reacţiile şi emoţiile artiştilor.

Pentru realizarea show-ului, organizatorii mizează pe un spectacol de lumini creat cu 100 de capete mobile inteligente şi 100 de proiectoare convenţionale, instalaţie de sunet d&b şi 70 de mde ecrane LED. 9 camere vor urmări toate detaliile show-ului, aducând evenimentul în casele telespectatorilor TVR.

Luminiţa Anghel, interpreta care împreună cu trupa Sistem au adus României locul al treilea la Eurovision Kiev în 2005, va deschide show-ul primei semifinale cu un moment deosebit: va cânta piesa ”Hora din Moldova”, alături de Ansamblul Folcloric Ţara Vrancei. Reamintim că această creaţie muzicală aparţine interpretei Nelly Ciobanu, care a reprezentat Republica Moldova la concursul Eurovision, în 2009, la Moscova.

Când juriul se va retrage pentru a decide cine merge mai departe în concurs, pe scenă vor urca Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Josef Kappl, Sorin Voinea şi Nicu Patoi, adică Pasărea Rock. Timp de 30 de minute, cele cinci legende ale muzicii româneşti vor susţine un recital electrizant, interpretând „Andrii Popa”, „Pasărea Roc...k and roll” sau „Căluşandra”.

Anul acesta va avea loc cea de a 63-a ediţie a concursului Eurovision, care pentru prima dată se va petrece în Portugalia, în oraşul Lisabona.

Similare
RECOMANDĂRI