Ediţii speciale la TVR MOLDOVA, pe 1 noiembrie
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ediţii speciale la TVR MOLDOVA, pe 1 noiembrie

TVR MOLDOVA a pregătit pentru 1 noiembrie un program special. Jurnaliştii TVR MOLDOVA vor lua pulsul evenimentelor şi vor aduce în casele basarabenilor cele mai noi ştiri despre procesul de vot.

Începând cu ora 10:00, jurnalista Victoria Ocară vă aşteaptă la prima ediţie specială a zilei. Cu ştiri de ultimă oră vom reveni şi în cadrul ediţiilor speciale de la ora 13:00, 16:30, iar de la ora 18:00, Victoria Colesnic vă aşteaptă la cel mai important Telejurnal al zilei.

După închiderea secţiilor de vot, la ora 21:00,  jurnalistul TVR, Mihai Rădulescu, vă aşteaptă la o ediţie specială cu invitaţi speciali. În prima parte a dezbaterii, cu analize şi comentarii la rece vor veni jurnalistul Mădălin Necşuţu şi analistul politic Corneliu Ciurea, iar de la Bucureşti, va interveni comentatorul politic Armand Goşu. De asemenea, la noi veţi vedea, în direct, conferinţele de presă ale tuturor candidaţilor la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.

În a doua parte a dezbaterii post electorale, invitaţii lui Mihai Rădulescu vor fi deputaţii Primului Parlament, votanţii şi semnatarii Declaraţiei de Independenţă a Republicii Moldova, Alecu Reniţă şi Anatol Ţăranu, fostul preşedinte al Curţii Constituţionale de la Chişinău, Alexandru Tănase, iar de la Bucureşti, cu analize profesioniste şi pertinente, Dan Dungaciu, directorul Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale „Ion I. C. Brătianu” al Academiei Române.

Începând cu ora 23:00, ediţia specială de la TVR MOLDOVA va fi sursa de informatii si pentru telespectatorii TVR INTERNAŢIONAL.

Pe 1 noiembrie, fiţi alături de TVR MOLDOVA şi votaţi liber şi asumat.
Similare
RECOMANDĂRI