E sărbătoare, e Crăciun la Dăruieşte Românie!
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

E sărbătoare, e Crăciun la Dăruieşte Românie!

Vineri, 27 decembrie, de la ora 21.30, Carmen Târnoveanu aşteaptă invitaţi la TVR Internaţional , pentru a trăi împreună, de aici, din România şi de mai departe de graniţe, bucuria sărbătorilor.

Suntem o familie simplă, cu bucurii fireşti pe care le preţuim, le împărtăşim şi, dacă alegeţi să fiţi lângă noi, vineri, în a treia zi de Crăciun, sunt sigură că veţi găsi o bucăţică dintr-un acasă de acum sau de altădată, spune Carmen Târnoveanu, moderatorul emisiunii.

Ca de fiecare dată, la Dăruieste Românie!, spectacolul  este cel care va domina seara, cu menţiunea că, de aceasta dată, energia ultimei zile de Crăciun ne va transporta într-un timp al bucuriilor simple pe care le trăiam încă din copilarie.

Pentru mine Crăciunul a însemnat tot timpul familie. Familia este zidul cel mai puternic de care mă spirijin şi când sunt fericită şi când am nevoie de ajutor, mărturişeste Nico.

(w640)

Despre ritualul sărbătorilor româneşti, Laura Bretan a aflat doar din poveştile părinţilor, însă acum, iată că de sărbători, este acasă şi în România şi trăieşte şi aici, bucuria Crăciunului.

(w640)

Pentru Eden Loren şi Olivier Keye, două voci extraordinare care, alături de Laura Bretan vă oferă în perioada sărbătorilor concerte speciale, a dărui Românie chiar a fost o provocare.

(w640)

Aşadar, în a treia zi de Crăciun, alegeţi să vă bucuraţi de sărbători împreună cu TVR Internaţional, iar de la ora 21:30, gazda emisiunii Dăruieşte României!, Carmen Târnoveanu, vă aşteaptă împreună cu Nico, Marius Bălan, Laura Bretan, Bogdan Mihai, Eden Loren, Olivier Keye, Concertino, Paul Lungu şi Meloritim.

Moderator şi realizator: Carmen Târnoveanu

Director de imagine: Emil Stan

Regizor tv: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

***

Program de difuzare:

TVR Internaţional: vineri, 27 decembrie, ora 21:30; sâmbătă, 28 decembrie, ora 4:30; luni, 30 decembrie, ora 15.00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, 28 decembrie, ora 18:30; duminică, 29 decembrie, ora 4:00 (ora României).

Similare
RECOMANDĂRI