Dragoş Bocanaciu vă aşteaptă şi în această seară în Arena Olimpică de la TVR MOLDOVA
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dragoş Bocanaciu vă aşteaptă şi în această seară în Arena Olimpică de la TVR MOLDOVA

Comitetul Executiv al Comitetului Internaţional Olimpic se va reuni sâmbătă pentru a decide dacă sportivii ruşi pot participa sub propriul steag la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la PyeongChang.

CIO anunţa anterior că acest lucru ar putea fi posibil dacă sportivii ruşi vor avea o comportare exemplară. Se pare că nu a fost să fie. Medaliatul cu bronz în proba de dublu mixt la curling Aleksandr Kruşelniţki a fost depistat pozitiv la meldonium, iar audierea sportivului rus la TAS ar putea avea loc mâine. Sportivul rus neagă că s-ar fi dopat. Acesta este unul dintre subiectele care va fi abordat în această seară în emisiunea Arena Olimpică.

De la ora 21:00, jurnalistul sportiv Dragoş Bocanaciu vă aşteaptă împreună cu invitatul său, secretarul general al Federatiei de schi şi sanie, Petru Bria. Pe lângă discuţia despre scandalul dopajului, aceştia vor face totalurile probelor de skeleton şi sanie, competiţii care s-au terminat la Jocurile Olimpice de la PyeongChang 2018.

De luni până sâmbătă, de la ora 21:00, Dragoş Bocanaciu împreună cu invitaţii săi vă aşteaptă la Arena Olimpică de la TVR MOLDOVA.  
 
Similare