Din 4 mai, TVR MOLDOVA va difuza lecţii online pentru elevii din clasa a X-a
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Din 4 mai, TVR MOLDOVA va difuza lecţii online pentru elevii din clasa a X-a

TVR MOLDOVA va difuza lecţiile online pentru clasa a X-a, începând din 04 mai 2020, de luni până vineri, între orele 13.30-14.00, pe toată perioada stării de urgenţă.

Aceste lecţii fac parte din pachetul postat pe www.educatieonline.md, o bibliotecă digitală, care conţine, în primă fază, aproximativ 2.500 de lecţii video pentru elevii claselor I-XII, la toate disciplinele, profil real / profil umanistic (pentru nivelul de învăţământ general). În faza a doua a proiectului, pe www.educatieonline.md numărul total de lecţii video va ajunge la 4.500.

De asemenea, pe platformă vor fi încărcate suporturi didactice deschise (manuale digitale, prezentări şi exerciţii). Scopul proiectului este de a asigura accesul liber şi neîngrădit la lecţii produse de cei mai buni profesori din municipiul Chişinău, create pentru toţi elevii, după un standard înalt al calităţii.

Prin difuzarea pe postul TVR MOLDOVA, Televiziunea Română contribuie astfel, la îmbunătăţirea educaţiei la distanţă şi la motivarea elevilor în procesul de învăţare în Republica Moldova.
 
Similare
RECOMANDĂRI