Dimineţile vor începe din nou cu Matinalii, din 21 septembrie
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dimineţile vor începe din nou cu Matinalii, din 21 septembrie

De mai bine de trei ani, MATINALII câştigă şi răsplătesc încrederea telespectatorilor. Cresc împreună cu TVR MOLDOVA şi susţin promovarea a tot ce înseamnă românesc. Este o responsabilitate pentru ei ca în fiecare dimineaţă să ajungă în casele românilor de pretutindeni cu informaţii interesante, reportaje pe teme diverse, invitaţi speciali de pe ambele maluri de Prut, care alină şi dorul diasporei. Aceeaşi misiune o au şi în noul sezon, care începe pe 21 septembrie.

Zi de zi îşi propun să ajungă acolo unde alţii nu au acces. Pun preţ pe poveştile oamenilor ,,de zece”, care ne fac mândri că suntem români. Reînvie, alături de telespectatori şi împreună cu invitaţii, spiritul naţional, cunosc personalităţi, îşi amintesc istoria neamului, promovează literatura română, educaţia şi studiile europene.

Matinalii fac echipă bună cu jurnaliştii de la studiourile teritoriale ale Televiziunii Române din Iaşi, Timişoara, Cluj, Craiova, Târgu Mureş.

 Au mereu zâmbetul pe buze şi transmit energia lor pozitivă de la primele ore ale zilei. Alături de ei, trezitul de dimineaţă devine o plăcere.

Prezentatorii, împreună cu o echipă energică şi entuziastă de reporteri, cameramani şi editori, realizează zilnic un produs dedicat tuturor românilor, oriunde s-ar afla.

Noul sezon aduce şi schimbări în familia MATINALII. Echipa se completează cu două noi prezenţe feminine, care sunt gata să cucerească prin eleganţă şi sinceritate.

  VICTORIA SAKHAROVA (prezentatoare): Trezitul la 5 dimineaţa nu poate fi decât o plăcere atunci când se întâmplă pentru oameni frumoşi. MATINALII m-au primit cu braţele deschise în familia lor, iar eu nu pot decât să sper că dimineţile voastre, ale celor care ne urmăresc, vor avea de acum şi mai multă culoare, informaţie, actualitate, poveşti din care să ne inspirăm împreună şi distracţie. Sinceră, curioasă şi extrem de pasionată de ceea ce fac, sunt nerăbdătoare să dăm tonul dimineţilor, în fiecare zi.

   DOINA CHIORESCU (prezentatoare): Orice schimbare care a apărut în viaţa mea, cred că e doar spre bine. Ne asumăm responsabilitatea de a vă trezi frumos în fiecare dimineaţă, pentru a ne savura cafeaua împreună şi pentru a trece în revistă cele mai interesante, utile informaţii din diverse domenii. Sper să fie un început bun pentru toţi şi să ştiţi că tot ce vom face va fi cu acurateţe, profesionalism şi mult suflet. Rămâne să apreciaţi voi.

   Gusturile rafinate şi aromele bucătăriei româneşti şi internaţionale vor fi asigurate de către Ion Crihan, bucătarul care a învăţat de la italieni că un adevărat chef nu doar găteşte, ci inventează, încearcă şi adaptează un produs.

   ION CRIHAN (bucătar MATINALII): Atunci când păşeşti în universul gusturilor, descoperi cât de important este rolul pe care îl joacă fiecare ingredient. Ingredientele mele principale sunt perseverenţa, inovaţia şi tehnica, studiate de la unii dintre cei mai buni bucătari ai lumii. Pentru mine, bucătăria este mai mult decât un spaţiu în care se găteşte. Pentru mine, ea reprezintă în primul rând o artă, o ştiinţă şi un stil de viaţă.

  SANDU SCOBIOALA (prezentator): Şi în acest nou sezon avem multe de spus şi de arătat. Vom încerca în continuare să îndemnăm publicul nostru să îşi păstreze calmul, să rămână unit şi să nu uite de cei singuri, dar şi cu probleme de sănătate. Cel mai important în această perioadă este să dăm dovadă de solidaritate, de toleranţă, de empatie şi de înţelegere pentru toţi semenii noştri. Zilnic vom încerca să sprijinim autorităţile şi sistemul medical, să prezentăm realităţile de pe teritoriul Republicii Moldova, al României, dar şi din orice colţ de lume unde găsim români.

   ANATOL GUZIC (prezentator): MATINALII au încercat în fiecare zi să demonstreze unitate şi capacitate de luptă, dorinţă de a acţiona în spiritul unei familii adevărate, responsabile şi cu grijă pentru fiecare membru al său. Promitem să rămânem la fel.

   NICOLETA TOACĂ (producător): Solidaritatea, implicarea şi ajutorul necondiţionat sunt lucrurile frumoase care au ieşit la suprafaţă în această perioadă şi faţă de care nu trebuie să trecem indiferenţi. Asta va fi şi în continuare menireaa MATINALILOR. Revenim în forţă şi vă îndemnăm să nu rataţi reîntâlnirea cu echipa care vă colorează dimineţile, de luni până vineri, de la ora 7:00-10:00 pe TVR MOLDOVA şi pe TVR 3 şi de la ora 9:00-10:00 pe TVR INTERNAŢIONAL!  

https://www.facebook.com/matinaliitvrmoldova
 
Similare
RECOMANDĂRI