Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

De luni, 4 februarie, MATINALII revin în forţă cu echipă nouă

Echipa MATINALII a adunat forţe noi şi este pregătită pentru cel de-al treilea sezon. În fiecare dimineaţă, de luni până vineri, de la ora 7.00 la 10.00, noua echipă va da tonul dimineţilor frumoase la TVR MOLDOVA.

Din 4 februarie MATINALII revin cu invitaţi deosebiţi, reportaje de actualitate, informaţii utile şi multă distracţie.

Antrenamentele sportive vă vor face plinul de energie, iar momentele muzicale vor crea dispoziţia pentru întreaga zi. Vă îndemnăm să notaţi în fiecare dimineaţă reţetele culinare propuse de colegii noştri şi să savuraţi din interactivitatea show-ului.

MATINALII este o emisiune produsă şi difuzată în direct, de TVR MOLDOVA, care conectează telespectatorii la actualitatea socială, culturală, economică de pe ambele maluri ale Prutului, prin colaborare cu studiourile teritoriale ale Televiziunii Române din Iaşi, Timişoara, Cluj, Craiova, Tîrgu Mureş.

Nu rataţi noul sezon cu noua echipă pe care o veţi descoperi luni, în faţa micilor ecrane, de la ora 7:00 la 10:00, pe TVR MOLDOVA şi pe TVR 3, iar de la ora 9:00 la 10:00 - pe TVR INTERNAŢIONAL.

Emisiunea Matinalii a fost lansată la TVR MOLDOVA în luna mai 2017, iar de atunci membrii echipei au reuşit să atragă din ce în ce mai mulţi telespectatori în faţa micilor ecrane.Puteţi urmări emisiunea şi pe pagina de Facebook.

 

Similare
RECOMANDĂRI