Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cum sensibilizăm oamenii să fie receptivi la problemele semenilor, discutăm astăzi, la Obiectiv Comun

A ajuta un copil rămas fără ocrotire părintească, un bătrân singuratic, sau a oferi îngrijire medicală profesionistă persoanelor grav bolnave reprezintă o misiune nobilă. Datoria de a întinde o mână de ajutor persoanelor aflate în dificultate nu este doar o atribuţie a fiecăruia dintre noi, ci şi a organizaţiilor, companiilor cu diverse profile. Cum este îndeplinită funcţia de responsabilitate socială, dar şi cum sensibilizăm oamenii să fie receptivi la problemele semenilor, discutăm astăzi, în cadrul emisiunii Obiectiv Comun.

Noţiunea de responabilitate socială deşi este evidenţiată mai des în preajma sărbătorilor, reprezintă o funcţie importantă a tuturor actorilor societăţii civile.

În ajunul sărbătorilor pascale, vorbim despre necesitatea promovării culturii implicării şi a valorilor general-umane împreună cu Liliana Rotaru director CCF Moldova, Igor Belei director Misiunea Socială „Diaconia” şi Valerian Isac director dezvoltare naţională şi educaţie  Hospice Angelus Moldova.

Emisiunea Obiectiv Comun începe la ora 17:00 şi poate fi urmărită în direct pe TVR MOLDOVA, live pe Facebook şi tvrmoldova.md.

Similare
RECOMANDĂRI