Cum face faţă România crizei de COVID-19 şi rolul Bucureştiului în strategia europeană contra pandemiei, la Conexiuni
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cum face faţă România crizei de COVID-19 şi rolul Bucureştiului în strategia europeană contra pandemiei, la Conexiuni

Cum face faţă România crizei provocate de COVID-19? Care este rolul Bucureştiului în strategia europeană de luptă împotriva pandemie? Sunt doar câteva întrebări la care vor încerca să găsească răspuns în această seară la „Conexiuni”, Iulian Fruntaşu şi invitatul său permanent, directorul executiv al IPRE, Iulian Groza.

Medicul şi expertul independent în boardul Agenţiei Europene pentru Sănătate şi Securitate în Muncă, Vlad Mixich, se va alătura discuţiei
pentru a vorbi despre cum gestionează România şi în general Europa criza sanitară şi socială provocată de noul Coronavirus. Şi consecinţele economice ale pandemiei vor fi analizate cu expertul economic de la Bucureşti, Adrian Mitroi, profesor de finanţe comportamentale la Academia de Studii Economice de la Bucureşti.

Tot în această seară, la Conexiuni urmăriţi şi o scurtă analiză a ajutorului financiar oferit de Uniunea Europeană în lupta cu COVID-19.

Emisiunea poate fi urmărită începând cu ora 19:00, în direct, la TVR MOLDOVA Şi TVR International, pe site-ul  tvrmoldova.md sau LIVE pe pagina de Facebook TVR MOLDOVA.
Similare
RECOMANDĂRI