Cum au făcut faţă ţările noului coronavirus, dar şi cum se intră în noua normalitate, la Conexiuni
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cum au făcut faţă ţările noului coronavirus, dar şi cum se intră în noua normalitate, la Conexiuni

Pandemia provocată de noul coronavirus: din Europa până în Africa şi cum au făcut faţă ţările noului virus, dar şi cum se intră în noua normalitate. Aceste subiecte vor fi discutate în această seară la emisiunea „Conexiuni” la TVR MOLDOVA.

Iulian Fruntaşu şi invitatul său permanent, directorul executiv al IPRE, Iulian Groza vor discuta despre cum Spania, una dintre ţările cele mai afectate de COVID-19 îşi redeschide frontierele şi ce plan are de redresare a economiei. Urmăriţi un interviu cu ambasadorul Spaniei pentru Republica Moldova, cu sediul la Bucureşti, Manuel Larrotcha Parada.

Ambasadoarea R. Moldova în Spania, Violeta Agrici, va vorbi despre situaţia comunităţii de basarabeni din Spania, după trei luni de carantină.

În partea a doua e emisiunii, urmăriţi cum face faţă pandemiei de COVID-19 Regatul Marocului, o ţară africană, cu legături puternice cu Europa. Ambasadorul Regatului Maroc pentru Republica Moldova, Hassan Abouyoub, vorbeşte într-un interviu pentru „Conexiuni” despre lupta cu pandemia, despre evoluţiile economice ale Marocului şi despre legăturile sale cu UE. Mai multe despre comunitatea de români şi basarabeni din Maroc, povesteşte Cătălina Bogoi, preşedintă a Asociaţiei Maroco-Română de Partenariat.

Emisiunea poate fi urmărită începând cu ora 19:00, în direct, la TVR MOLDOVA, pe site-ul nostru tvrmoldova.md, precum şi pe pagina noastră de Facebook.
Similare
RECOMANDĂRI