Coregraful Teodor Rădulescu vine la „Învingători. Vremuri şi Destine”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Coregraful Teodor Rădulescu vine la „Învingători. Vremuri şi Destine”

Seria de emisiuni „Învingători. Vremuri şi Destine” continuă. Sâmbătă, 13 octombrie, începând cu ora 18:30, vă invităm să urmăriţi o nouă ediţie din acest sezon. Invitatul Danei Ciobanu este un adevărat învingător, cu un destin deloc uşor, coregraful Teodor Rădulescu.

Moderatoarea emisiunii Dana Ciobanu şi Teodor Rădulescu vor face o retrospectivă a carierei lui profesionale. Discuţiile se vor referi la activitatea lui Teodor Rădulescu la mai multe teatre din Chişinău şi şansa de a munci alături de mari nume ale teatrului autohton precum regretaţii Silviu Fusu, Veniamin Apostol, dar şi Sandu Vasilachi, Ion Grosu.

Aflat în anii 90 în topul celor mai cotaţi dansatori din ţară, Teodor Rădulescu îşi va aminti despre anii petrecuţi la Clubul sportiv de dansuri “Codreanca”, colaborările cu Natalia Barbu, Anastasia Lazariuc şi alţi interpreţi de la noi. Un alt subiect de discuţie se referă la o perioadă mai puţin fericită din viaţa lui Teodor Rădulescu, atunci când s-a confruntat cu o gravă problemă de sănătate pe care a depăşit-o cu succes.

Emisiunea începe la ora 18:30 şi poate fi urmărită LIVE, pe pagina de Facebook TVR MOLDOVA sau pe tvrmoldova.md. „Învingători. Vremuri şi Destine” este difuzată şi pe TVR Internaţional, în fiecare vineri, la 21:30.

În acest sezon, invitaţii speciali ai emisiunii sunt artişti basarabeni, dar şi descendenţi ai artizanilor Unirii din 1918. În ediţiile speciale ale emisiunii, dedicate Centenarului Marii Uniri, sunt descrise evenimentele istorice şi aspecte inedite din viaţa personală şi profesională a celor care au făurit România Mare.

Invitaţii emisiunii sunt personalităţi care au în spate o carieră de succes şi un trecut care merită readus în atenţia telespectatorului, dat fiind faptul că sunt un exemplu demn de urmat, atât pentru tânăra generaţie, cât şi pentru oamenii dornici să se reinventeze.

Similare
RECOMANDĂRI