„Conexiuni”: Calea Balcanilor de Vest spre UE
Vizualizari:

„Conexiuni”: Calea Balcanilor de Vest spre UE

Dezvăluirile din investigaţia jurnalistică „Dosarele Pandorei” şi calea Balcanilor de Vest spre UE sunt subiectele discutate în această seară la emisiunea „Conexiuni” de la TVR Moldova.

Iulian Fruntaşu şi invitatul său permanent, directorul executiv al IPRE, Iulian Groza vor discuta cu analistul politic Cristian Pârvulescu despre riscurile paradisurilor fiscale în care sunt implicaţi în special politicieni.

În cea de-a doua parte a emisiunii, urmăriţi o analiză a parcursului statelor din Balcanii de Vest către UE, după summitul bilateral din această săptămână. Ce probleme mai au de rezolvat şi ce reforme au de făcut statele din Balcani pentru a ajunge în Uniunea Europeană, dar şi cât de pregătit este blocul comunitar pentru extindere aflăm de la jurnalistul Dan Cărbunaru, redactor şef la CaleaEuropeană.ro.

Tot la „Conexiuni” urmăriţi pe scurt şi care au fost cele mai importante evenimente de pe scena politică internaţională.

Emisiunea începe la ora 19:00 şi poate fi urmărită pe TVR Moldova, pe pagina noastră de Facebook, precum şi pe site-ul tvrmoldova.md.
 
Similare
RECOMANDĂRI