Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cerbul de Aur: TVR pregăteşte un show de zile mari

Ediţia de anul acesta a festivalului Cerbul de Aur vine într-o formulă inedită, din cauza epidemiei de coronavirus. TVR pregăteşte un show de zile mari şi pentru ca totul să fie perfect, repetiţiile au început deja.

Scena e pregatita, iar artistii au facut repetii pentru a doua zi consecutiv. Emotionati, se gandesc la vremurile cand ridicau publicul in picioare. Conect R este unul dintre ei. Anul acesta el va aduce in casele tuturor cei mai mari artisti din tara.

CONNECT-R artist: "Este o editie speciuala pentru ca nu e una cu public, dar am pregatit surprize mari. Avem artisti super cunoscuti care vor fi prezenti in show-ul nostru".

Piese vechi si piese noi, cantate de generatii, vor fi reorchestrate, iar artistii promit sa faca din editia de anul acesta un moment de neuitat.

LIDIA BUBLE artistă: "Am un milion de emotii - fara in aceasta seara --- mai ales ca am onoarea de a deschide seara cerbului de aur. Ma simt foarte bine, sunt bucuroasa. Urmeaya sa cant o piesa care cu sigueranta a ajuns la inimile voastre de foarte multi ani. Ma bucur de moment si cant din suflet pentru suflete".

Pe scena festivalului va urca in acest an si Roxen, artista care urma sa reprezinte Romania la editia Eurovision din acest an.
Similare
RECOMANDĂRI