Care sunt şansele învestirii Guvernului Gavriliţa? Aflaţi astăzi, începând cu ora 10:00, într-o  Ediţie Specială la TVR MOLDOVA
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Care sunt şansele învestirii Guvernului Gavriliţa? Aflaţi astăzi, începând cu ora 10:00, într-o Ediţie Specială la TVR MOLDOVA

Începând cu ora 10:00, la TVR MOLDOVA, urmăriţi o Ediţie Specială. În cadrul acesteia vom discuta despre şansele învestirii guvernului Gavriliţa.

Începând cu ora 10:00, Parlamentul se va întruni pentru o sesiune plenară, pentru a examina un proiect de decizie privind aprobarea componenţei guvernului Nataliei Gavriliţa şi a programului său de guvernare. Cu o oră înainte de şedinţă, proiectul de decizie va fi examinat de Comisia juridică, numiri şi imunităţi. 

Care sunt şansele să fie învestit un nou Guvern aflăm astăzi de la ora 10:00, în cadrul unei ediţii speciale moderată de către jurnalistul TVR Moldova, Vasile Munteanu. Împreună cu invitatul ediţiei, Iurie Ţap, fost vicepreşedinte al Parlamentului, vom încerca să aflăm dacă în Parlamentul de la Chişinău este deja configurată o majoritate parlamentară ce ar putea vota pentru Guvernul Gavriliţa.

Jurnaliştii TVR MOLDOVA vor transmite, în direct, ultimele decizii luate de către Parlamentul de la Chişinău. 
Similare
RECOMANDĂRI