Astăzi la Investiţi în România aflăm despre investiţiile în educaţie, investiţii în viitorul tinerilor
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Astăzi la Investiţi în România aflăm despre investiţiile în educaţie, investiţii în viitorul tinerilor

De la ora 23.00, la Investiţi în România!, Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei din România, prof. Silvia Moraru, dir. general Liceul Teoretic Naţional Bucureşti, prof. univ. dr. Gheorghe Hurduzeu, decanul Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale, ASE Bucureşti, sunt invitaţii lui Sorin Burtea.

„Educaţia este cea mai puternică armă pe care o puteţi folosi pentru a schimba lumea” declara Nelson Mandela, iar Papa Francisc spune că „Educaţia este cea mai bună investiţie pentru viitorul tinerilor.”

În această ediţie, vă invităm la o dezbatere despre şcoala românească. Adaptarea acesteia la schimbările rapide din societate, astfel încât elevii să asimileze informaţii şi să dobândească competenţele cerute de economie, necesită resurse importante atât la nivelul infrastructurii şcolare, cât şi al cadrelor specializate.Având aceste provocări, de-a lungul anilor sistemul educaţional a suferit transformări, unele în bine, altele, în defavoarea elevilor. Cu toate acestea, performanţele româneşti sunt recunoscute şi premiate la nivel internaţional.Emisiunea Investiţi în România! este difuzată la TVR MOLDOVA, în fiecare zi de marţi, de la ora 23.00.

Similare
RECOMANDĂRI