Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

A patra semifinală Eurovision România, în unul dintre cele mai frumoase locuri din lume - Salina Turda

Pregătirile sunt în toi în Salina Turda pentru semifinala de duminică. Peste 10 tone de cabluri şi materiale sunt coborâte în subteran. La 80 de metri sub pământ va avea loc un spectacol deosebit!

Vatra Minei Rudolf e plină de tehnicieni şi de muncitori care montează scena. Materialele sunt aduse cu un transportor până la puţul tehnologic şi de acolo coborâte încă 40 de metri.

A patra semifinală Eurovision va avea loc duminică, 11 februarie, când vor fi aleşi următorii trei concurenţi care vor participa în finala de la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Spectacolul va fi inaugurat de trupa de pop-operă Ad Libitum şi Katia Cărbune, tânăra care a câştigat marele premiu la un concurs de talente din România. Iar Elena Gheorghe, frumoasa interpretă care a reprezentat România la Eurovision în 2009, va susţine un recital.

Spectacolul va fi transmis în direct la TVR Moldova, TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi pe platforma TVR+. Şi de acestă dată, gazdele evenimentului vor fi cunoscuta actriţă Diana Dumitrescu şi Cezar Ouatu, artistul care a reprezentat România la Eurovision 2013.

Similare
RECOMANDĂRI