10 Noiembrie: "Preşedinte pentru România" – maraton de ştiri şi emisiuni speciale la TVR MOLDOVA
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

10 Noiembrie: "Preşedinte pentru România" – maraton de ştiri şi emisiuni speciale la TVR MOLDOVA

Sub genericul "Preşedinte pentru România", Televiziunea Română difuzează duminică un maraton de jurnale şi de ediţii speciale dedicate alegerilor prezidenţiale, la TVR MOLDOVA, TVR 1, TVR Internaţional, pe canalele regionale, dar şi online, pe www.tvrplus.ro. TVR vă va ţine constant la curent cu felul în care decurge scrutinul în România şi în diaspora!

Programele speciale au fost concepute astfel încât Televiziunea Publică să asigure, conform misiunii sale, informarea promptă, completă şi echidistantă a telespectatorilor, într-o zi de o importanţă majoră pentru viitorul României.

Echipele de jurnalişti din Bucureşti şi de la studiourile teritoriale – Cluj, Craiova, Iaşi, Tîrgu Mureş şi Timişoara - vor transmite, din mijlocul evenimentelor, în timp real, începând cu ora 7.00, informaţii despre desfăşurarea scrutinului în întreaga ţară, precum şi cele mai noi date furnizate de Biroul Electoral Central.

Votul din diaspora va fi urmărit de corespondenţii permanenţi ai TVR din Franţa, Spania, Republica Moldova, Bruxelles şi Rusia. Aceştia vor relata despre desfăşurarea evenimentelor în străinătate, acolo unde, în premieră, românii au posibilitatea de a-şi exprima votul timp de trei zile.

Oferta editorială a Televiziunii Publice dedicată zilei alegerilor prezidenţiale cuprinde, alături de Telejurnale, o serie de şase ediţii speciale (de la orele 07.00, 10.00, 12.00, 16.00, 18.00, 20.30).

Rezultatul estimat al votului românilor va fi explicat şi comentat într-o ediţie specială "Preşedinte pentru România", moderată de Ionuţ Cristache, de la ora 20.30, alături de jurnalişti, sociologi, politicieni şi analişti politici.

Reporterii TVR vor aduce primele reacţii de la sediile partidelor implicate în cursa prezidenţială, de la Biroul Electoral Central, din celelalte oraşe mari ale ţării şi din străinătate.

Similare
RECOMANDĂRI