Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

“Preţul Libertăţii”, o campanie marca ştirile TVR MOLDOVA

Au trecut 27 de ani de când vocea Republicii Moldova s-a auzit în toată lumea. Peste câteva zile, marcăm declararea independenţei statului Republica Moldova. O independenţă plătită scump, clădită pe sacrificii, pe care generaţiile de acum trebuie să le cunoască. De la această idee, ştirile TVR MOLDOVA lansează campania „PREŢUL LIBERTĂŢII”.

La aproape trei decenii de la obţinerea independenţei, Republica Moldova se confruntă cu probleme economice şi un exod masiv al populaţiei precum şi cu o criză identitară.

Unii cetăţeni doresc unirea cu România, în timp ce alţii şi-ar dori o uniune cu Federaţia Rusă. Totuşi, ne întrebăm… care până la urmă a fost PREŢUL LIBERTĂŢII, pentru care s-a luptat acum 27 de ani?

Timp de o săptămână, de pe 20 august până pe 27 august, în cadrul Telejurnalelor, reporterii TVR MOLDOVA urmează să vă spună şi să analizeze povestea celor 27 de ani de independenţă a Republicii Moldova prin campania „PREŢUL LIBERTĂŢII”.

Ziua de 27 august va fi sărbătorită tradiţional la TVR MOLDOVA cu Ediţii Speciale, comentarii în direct şi cu transmisiuni live din centrul Chişinăului, dar şi din alte zone ale Republicii Moldova.
RECOMANDĂRI