Ziua uşilor deschise la Parlament
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ziua uşilor deschise la Parlament

Parlamentul organizează astăzi Ziua uşilor deschise. Evenimentul se înscrie în şirul acţiunilor dedicate Zilei Internaţionale a Democraţiei, marcate la 15 septembrie, potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului.

Începând cu ora 13:00, vor fi organizate tururi  ghidate ale clădirii Parlamentului. Intrarea se va face în baza unui act de identitate, din jumătate în jumătate de oră, cu înscriere prealabilă.
 
În această zi, vizitatorii Parlamentului vor putea vedea expoziţia instituţiilor care raportează Parlamentului. La standurile informative, oamenii vor afla despre activitatea instituţiilor publice şi modul în care pot participa la luarea deciziilor.
 
Totodată, în Parlament, va fi amenajată o zonă de joacă pentru copii, unde vor putea desena, vor face puzzle şi vor participa la victorine cu premii.
 
Toţi cei interesaţi vor putea afla cum să întocmească corect o petiţie şi vor putea lăsa mesaje pentru deputaţi.  
 
În această săptămână, Oficiile Teritoriale de Informare ale Parlamentului (OTIP), cu reşedinţa în municipiul Orhei şi oraşul Leova, au organizat ateliere de dezbatere a modalităţii de implicare a oamenilor în procesul decizional.
Similare
RECOMANDĂRI