Vladimir Voronin: După ce a apărut acel filmuleţ de opt minute, Dodon trebuia să dispară
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Vladimir Voronin: După ce a apărut acel filmuleţ de opt minute, Dodon trebuia să dispară

Fostul preşedinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin afirmă că Igor Dodon trebuia să dispară din spaţiul public încă de anul trecut, după ce au apărut primele imagini video în care actualul şef al statului purta discuţii cu Vladimir Plahotniuc şi Serghei Iaralov.

„Imediat după ce a apărut acel filmuleţ de opt minute, Dodon trebuia să dispară de sine stătător, fără ca Năstase să-i propună, fără ca să mai apară şi alte „kulioace”, fără ca să mai apară intrigi cu Maia Sandu şi toţi ceilalţi. Trebuia să dispară imediat. Cum asta, şef de stat, apari în filme, te vede în toată ţara, în toată Europa şi pe tot internetul cu chestii din astea?”, a declarat Vladimir Voronin în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4, notează IPN. 

Preşedintele PCRM susţine că prin acele secvenţe video, a fost discreditată toată ţara, instituţia prezidenţială şi guvernarea.

Vladimir Voronin afirmă că fostul lider PDM Vladimir Plahotniuc se răzbună pe Igor Dodon pentru că acesta ar fi încălcat înţelegerile despre cum urmau să se deruleze lucrurile în Moldova după alegerile parlamentare din februarie 2019.

„Igor Dodon l-a trădat pe Platoniuc. Între ei era tot înţeles cum se guvernează după acele alegeri. Peste noapte sau cu câtva timp mai înainte s-a stricat acea înţelegere. 100% se răzbună şi se va răzbuna şi mai departe. Din ce cauză să scoată aceste pachete şi să le arate? Cu ce scop? Numai pentru aceasta”, a menţionat liderul Partidului Comuniştilor.
Similare
RECOMANDĂRI