Vladimir Voronin a semnat denunţul la Procuratură pe numele lui Sergiu Sîrbu. Cum a comentat deputatul PDM
Sursa foto:Agora.md Vizualizari:

Vladimir Voronin a semnat denunţul la Procuratură pe numele lui Sergiu Sîrbu. Cum a comentat deputatul PDM

Vladimir Voronin a semnat denunţul la Procuratură pe numele deputatului democrat Sergiu Sîrbu.

Liderul Partidului Comuniştilor (PCRM) spune că demersul a fost făcut la finele anului trecut, pentru presupusa tentativă a lui Sergiu Sîrbu de a corupe un deputat comunist, din fosta legislatură, după ce grupul din cei 14 parlamentari comunişti a părăsit fracţiunea PCRM. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8.

Din spusele liderului PCRM, suma ar fi ajuns la 300 de mii de euro, iar fosta deputată căreia i s-ar fi promis aceşti bani ar fi Elena Bodnarenco.

În urma acestor declaraţii, Sergiu Sîrbu a venit cu o reacţie. El a calificat afirmaţiile liderului PCRM drept acuzaţii false, iar denunţul - drept o metodă de răzbunare. „Sper că procuratura "decapturată" şi "scoasă de sub influenţa politicului" nu mi-a mai tras încă un dosar penal, pentru că nu vreau să plec capul în faţa cuiva”, a mai spus Sîrbu într-o postare pe Facebook. 

Sergiu Sîrbu este cercetat penal pentru „corupere activă în proporţii deosebit”. Dosarul a fost deschis în perioada când şef al Procuraturii Generale era Dumitru Robu.

Similare
RECOMANDĂRI