Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Silvia Radu le cere aleşilor locali să nu mai întârzie la şedinţele CMC

S-a făcut apelul astăzi la Consiliul Municipal Chişinău. Doar şase consilieri din cei 51 s-au prezentat la şedinţă. Astfel, noul primar interimar a fost nevoit să amâne şedinţa. Silvia Radu spune că nu va tolera un asemenea comportament din partea consilierilor şi dă asigurări că va face în aşa fel încât disciplina să fie respectată.

Şedinţa CMC a fost convocată la ora 10 fix. Punctuali s-au dovedit a fi doar primarul interimar Silvia Radu şi câţiva consilieri. Restul, nu au mai venit. Fiecare şedinţă începe cu întârzieri de cel puţin jumătate de oră, o lipsă de respect faţă de locuitorii Chişinăului, afirmă noua şefă de la primărie.
 
SILVIA RADU, primar interimar Chişinău: "Consider că e absolut inadmisbil, primesc un salariu de 10 ori mai mare decât salariul mediu al angajaţilor de la primărie. Aşa că trebuie să-şi onoreze salariile pe care le primesc".
 
Astăzi, pe ordinea de zi urmau să fie examinate zeci de proiecte, dar şi mai multe cereri ale locuitorilor din Chişinău. Revoltaţi de lipsa de punctualitate sunt şi ceilalţi consilieri. 
 
Chiar dacă în sală consilierii puteau fi număraţi pe degete, a fost încurcat de trei ori numele consilierului Chirtoca.
Similare