Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Jurnalista Olga Romanova avertizează că propaganda rusă se va accentua în anul electoral 2018

Kremlinul îşi va intensifica presiunea asupra Republicii Moldova în contextul alegerilor parlamentare din acest an. Avertismentul este dat de Olga Romanova, o jurnalistă de origine rusă, refugiată la Berlin.

Pentru Vladimir Putin minţile oamenilor sunt un produs la fel de important ca şi zăcămintele de gaz şi petrol, susţine fostul redactor-şef al postului de televiziune RBK de la Moscova.

Activistul civic avertizează că propaganda rusă se va accentua în anul electoral 2018, deoarece Kremlinul consideră Republica Moldova în sfera sa de influenţă şi îşi doreşte o ţară vasală.

Interviul cu Olga Romanova a fost realizat în cadrul unei vizite de studiu în Germania, organizată cu sprijinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Federale Germane. Vizita s-a desfăşurat în cadrul proiectului ”Dezvoltarea cooperării cu societatea civilă în ţările Parteneriatului Estic şi Rusia”, implementat în Republica Moldova de Fundaţia Friedrich Naumann pentru Libertate, în parteneriat cu Asociaţia Presei Independente.
 
Similare