Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Fostul lider de la Cotroceni începe campania de promovare a PUN în Republica Moldova

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu se află în Republica Moldova. De această dată, politicianul român a revenit pentru a pregăti accederea în Parlamentul de la Chişinău a Partidului Unităţii Naţionale. Traian Băsescu îşi propune să reaprindă flacăra unionismului în Republica Moldova şi să adune întreg segmentul unionist sub umbrela acestei formaţiuni politice.

Traian Băsescu a venit să dea startul campaniei de promovare a valorilor şi principiilor pe care le împărtăşeşte noua sa familie politică – Partidul Unităţii Naţionale.
 
TRAIAN BĂSESCU, preşedintele de Onoare al PUN, fost preşedinte al României
"Obiectivul meu este ca acest partid românesc, eu îl consider românesc, să aprindă flacăra unionismului în Republica Moldova".
 
ANATOL ŞALARU, preşedinte executiv al PUN
"Împreună cu preşedintele Traian Băsescu pornim în forţă să cucerim Parlamentul Republicii Moldova pentru ca următoarea etapă să fie restabilirea adevărului istoric".
 
Traian Băsescu s-a adresat şi adversarilor săi politici. "Niciodată în viaţa politică nu am demarat un proiect pe care să-l abandonez. Obiectivul meu este să strângem toate forţele unioniste şi să devenim o forţă politică în Parlament. Iarăşi, nu sunt un naiv că vrem să câştigăm alegerile. Partidul abia s-a format", a menţionat acesta.
 
Agenda lui Traian Băsescu este una încărcată. Mâine va discuta cu oamenii de la Soroca, iar duminică va fi la Ialoveni. In seara aceleeaşi zile, de la ora 19:00,  Băsescu va fi invitatul unei ediţii speciale la TVR Moldova. 
Similare