Unionistul Ion Leaşcenco anunţă că va candida la alegerile din 20 octombrie, pentru a ajunge în Parlament
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Unionistul Ion Leaşcenco anunţă că va candida la alegerile din 20 octombrie, pentru a ajunge în Parlament

Vicepreşedintele Partidului Popular Românesc, Ion Leaşcenco, anunţă că va candida pentru un fotoliu de deputat la alegerile din 20 octombrie 2019. Acesta va candida pe circumscripţiea nr 33 Durleşci.

„Locuiesc de mic copil în această zonă a municipiului Chişinău şi cunosc foarte bine problemele suburbiilor. Din acest motiv, am decis ca la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie, să candidez pentru funcţia de deputat pe circumscripţia 33 Durleşti din partea Partidului Popular Românesc. 
Din toate cele 50 de circumscripţii, colegiul 33, ce include oraşele Durleşti, Sângera şi Codru şi comunele Truşeni şi Băcioi, este cel mai apropiat de mine din punct de vedere geografic, spiritual şi cunoaştere a problemelor comunităţii locale”, scrie unionistul pe pagina sa de Facebook.

Un deputat ales din partea suburbiilor, ca şi ceilalţi de altfel, trebuie să facă politici la nivel naţional care să includă comunitatea pe care o reprezintă. Asta voi face şi asta voi comunica în discuţiile cu oamenii pe care le voi avea in timpul campaniei. Am primit listele cu semnături şi am început deja, alături de colegi, procesul de strângere de semnături”, mai spune Ion Leaşcenco.

Similare
RECOMANDĂRI