Un partid politic anunţă că nu va propune un candidat pentru primăria Chişinău şi nu va participa nici la alegerile parlamentare noi
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un partid politic anunţă că nu va propune un candidat pentru primăria Chişinău şi nu va participa nici la alegerile parlamentare noi

Mişcarea Populară Antimafie nu va propune un candidat la alegerile pentru primăria municipiului Chişinău. Formaţiunea a făcut apel către celelalte partide care îşi doresc unirea cu România să negocieze pentru a identifica un candidat unic, relatează trm.md.

Acest lucru este necesar pentru a împiedica forţele de stânga să câştige scrutinul, susţine vicepreşedintele Antimafie, Daniela Bodrug. Potrivit ei, există două candidaturi posibile, una vine din mediul asociativ, iar alta - din mediul politic, însă numele lor nu a fost făcut public pentru nu a împiedica eventualele negocieri.


„Suntem deschişi pentru a analiza situaţia politică actuală, pentru a negocia şi pentru a ajunge la un numitor comun, astfel încât aşteptările cetăţenilor care trăiesc aspiraţii româneşti şi europene, să fie satisfăcute printr-o decizie înţeleaptă şi realistă în conformitate cu situaţia alegerilor”, a declarat Daniela Bodrug, vicepreşedinta Mişcării Antimafie.
 
Daniela Bodrug a mai anunţat că Mişcarea Antimafie nu va participa nici la alegerile parlamentare noi din 4 circumscripţii electorale.
Similare
RECOMANDĂRI