Un deputat ACUM îi îndeamnă pe deputaţi să iasă la muncă. „Tăcerea lor ascunde vreo ticăloşenie, care va fi anunţată în ultimul moment”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un deputat ACUM îi îndeamnă pe deputaţi să iasă la muncă. „Tăcerea lor ascunde vreo ticăloşenie, care va fi anunţată în ultimul moment”

Deputata blocului ACUM Platforma DA şi PAS, Maria Ciobanu, îi îndeamnă pe deputaţi să iasă la muncă, după ce de la prima şedinţa de constituire a Parlamentului care a avut loc pe 21 martie, deputaţi nu s-au mai întrunit. „Tăcerea lor ascunde vreo ticăloşenie, care va fi anunţată în ultimul moment. La muncă, deputaţi! Ruşine!”, spune Maria Ciobanu.

„M-am întâlnit în aceste zile cu mai multă lume, care este revoltată la culme de faptul că după ce ne-a trimis în Legislativ nu am purces imediat la acţiuni concrete, pentru a scoate din impas instituţiile statului, punând legea în capul mesei. Cine crede că cetăţenii nu înteleg stupiditatea momentului, se înşală amarnic. Eu admit gândul, că mulţi mă cunosc şi poate îmi spun ceea ce mi-aş dori eu să aud, dar încă nu am întâlnit măcar un cetăţean care să nu urască de moarte PDM şi să nu-l blesteme pe Dodon. Deja toţi înţeleg că tăcerea lor ascunde vreo ticăloşenie, care va fi anunţată în ultimul moment”, a menţionat Maria Ciobanu.

Vicepreşedintele fracţiunii Platformei DA spune că alegerile parlamentare anticipate, dacă totuşi vor avea loc, nu le vor aduce celor din PDM şi PSRM nici voturi mai multe în urne, nici dragoste din partea electoratului. „Aşa cum azi fug aproape toţi deputaţii de fracţiunea parlamentară PDM ca de ciuma dobitoacelor, exact aşa vor fugi şi de ostaticul lui Plahotniuc, Igor Nicolaevici Dodon”, conchide deputatul ACUM.”
Amintim că Blocul politic ACUM a cerut în mod repetat reluarea de urgenţă a şedinţei Parlamentului.
Similare
RECOMANDĂRI