Un deputat ACUM dă replică şefului statului: „Suntem într-un gând cu Igor Dodon. Unica diferenţă e că...”
Sursa foto:cotidianul.md Vizualizari:

Un deputat ACUM dă replică şefului statului: „Suntem într-un gând cu Igor Dodon. Unica diferenţă e că...”

Deputatul Blocului ACUM Mihai Popşoi a venit cu o reacţie faţă de îndemnul preşedintelui Republicii Moldova către deputaţi de a se „apuca de lucru”.

„Suntem într-un gând cu Igor Dodon, considerăm că deputaţii aleşi de popor trebuie sa muncească pentru oameni, unica diferenţă e că noi cei din Blocul ACUM am făcut eforturi susţinute pentru a debloca activitatea parlamentară, iar colegii lui socialişti au dat bir cu fugiţii deja a câta oara. Să vină la parlament să discutăm pentru că, vorba unui coleg din bloc, "majorităţile nu se fac prin tufari, restaurante şi baruri.””, a scris pe pagina sa de Facebook Mihai Popşoi. 

Amintim că astăzi, şeful statului a susţinut un briefing de presă, în cadrul căreia a condamnat  „egoismul politic si ambiţiile exagerate ale unor deputaţi si grupuri parlamentare”. Acesta a încercat să dea un ultimatum deputaţilor pentru a forma o majoritate parlamentară. În acelaşi timp, Dodon a anunţat că astăzi s-a adresat din nou Curţii Constituţionale. Detalii vezi mai jos:
 

Igor Dodon încearcă să dea un ultimatum: Mai aveţi două săptămâni, doar două!


De altfel, amintim că ieri, blocul ACUM a trimis o invitaţie către PSRM de a convoca o şedinţă specială a Parlamentului, în timpul căreia urma să fie aleasă conducerea Legislativului şi să fie votat aşa-zisul pachet de legi anti-oligarhic, însă tentativa a eşuat, întrucât PSRM a considerat că propunerea blocului ACUM  este nefondată şi nu merită să fie luată în considerare.
Similare
RECOMANDĂRI