Ultima oră! Doi foşti democraţi se alătură Partidului ŞOR
Vizualizari:

Ultima oră! Doi foşti democraţi se alătură Partidului ŞOR

Foştii deputaţi democraţi Violeta Ivanov şi Vladimir Vitiuc, care săptămâna trecută îşi anunţaseră plecarea din PD, au anunţat astăzi că aderă la Partidul Şor.

Deputata Violeta Ivanov spune că deputaţii nu sunt „maşini de vot ale unor lideri de partid care îi privesc ca pe propriii subalterni şi aşteaptă supunere oarbă pentru a-i folosi ca să-şi promoveze propriile interese politice şi personale”. Anume acesta, spune Ivanov, a fost motivul pentru care atât ea, cât şi Vitiuc, au părăsit rândurile PD-ului, se spune într-o postare făcută de deputată. 

„Considerăm că singura formaţiune politică din actualul Parlament care a demonstrat ataşament faţă de interesele oamenilor este Partidul „ŞOR”. Această formaţiune politică, chiar dacă a fost în opoziţie, a realizat proiecte sociale şi de infrastructură importante şi are un program economic viabil şi soluţii concrete pentru depăşirea crizei cu care se confruntă ţara.

Suntem convinşi că alături de echipa Partidului Politic „ŞOR” vom reuşi să realizăm programul nostru electoral pentru binele cetăţenilor care ne-au acordat încrederea şi pe care nu-i interesează atât culoarea politică a deputaţilor, cât lucrurile bune pe care le realizează”, anunţă Violeta Ivanov. 

Similare
RECOMANDĂRI