Tudor Deliu: PLDM va participa ca şi concurent electoral la următoarele scrutine
Sursa foto:pldm.md Vizualizari:

Tudor Deliu: PLDM va participa ca şi concurent electoral la următoarele scrutine

Partidul Liberal Democrat intenţionează să revină în forţă pe scena politică din Republica Moldova şi să participe ca şi candidat electoral la următoarele scrutine ce vor avea loc în ţara noastră. Declaraţii în acest sens au fost făcute de către preşedintele partidului, Deliu Tudor, în cadrul celei de-a III-a Conferinţe a Organizaţiei de Femei a PLDM.

„Astăzi PLDM are misiunea de a-şi reafirma poziţia şi de a reveni în forţă pe scena politică din Republica Moldova. Noi suntem o forţă şi putem demonstra că PLDM încă nu şi-a spus ultimul cuvânt. În următoarele scrutine electorale, partidul va participa ca şi concurent electoral. Mizăm pe femei şi vă asigur că în viitoarele alegeri, femeile vor fi pe cele mai onorabile poziţii. În PLDM sunt cele mai destoinice doamne şi sunt sigur că după această reconstituite, Organizaţia de Femei a PLDM va fi una din cele mai active”, a spus Deliu. 

Preşedinta Organizaţiei de Femei Rezina a PLDM, Ludmila Mija, a dat de înţeles că PLDM va participa ca şi candidat electoral atât la alegerile locale, cât şi la eventualele alegeri parlamentare anticipate:

„Ne aşteaptă alegerile locale, dar posibil şi cele parlamentare anticipate. Să fim cheia inimii PLDM cu voinţă politică de a merge numai înainte”. 

Amintim că la anterioarele alegeri parlamentare, care au avut loc la 24 februarie, PLDM a decis să nu candideze în calitate de concurent electoral şi să susţină blocul electoral ACUM. Totuşi, unii liberali-democraţi au candiat pe listele blocului ACUM.
Similare
RECOMANDĂRI