Tudor Deliu, înregistrat de CEC în calitate de candidat la funcţia de preşedinte al R. Moldova
Sursa foto:PLDM Vizualizari:

Tudor Deliu, înregistrat de CEC în calitate de candidat la funcţia de preşedinte al R. Moldova

Comisia Electorală Centrală a înregistrat, în şedinţa de astăzi, un candidat la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova – Tudor Deliu, desemnat de Partidul Liberal Democrat din Moldova. În acest context, a fost înregistrat simbolul electoral fiind confirmat reprezentantul cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală şi persoana responsabilă de finanţe (trezorierul).

Comisia reiterează că, în conformitate cu prevederile legale, campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie curent, va începe nu mai devreme de 30 de zile înainte de ziua alegerilor, adică pe data de 2 octombrie curent.

„Pentru mine, este o mare onoare, dar şi o enormă responsabilitate. Mă simt responsabil faţă de colegii mei din Partidul Liberal Democrat care mi-au acordat încrederea lor. Mă simt responsabil faţă de toţi cetăţenii Republicii Moldova şi vreau să-i asigur că în această competiţie electorală voi fi pentru ei şi pentru contracandidaţii mei un model de corectitudine. Îmi doresc să putem oferi alegătorilor dezbateri de idei şi de programe, fără atacuri la persoană şi fără denigrări. Eu mă conduc de zicala: suflând în lumânarea altcuiva, n-o faci pe a ta să lumineze mai bine”, a declarat Tudor Deliu după înregistrarea sa.

Menţionăm că până astăzi, 19 septembrie curent, CEC a înregistrat alţi doi candidaţi la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova: Renato Usatîi şi Andrei Năstase.

Similare
RECOMANDĂRI