Şor îndeamnă, de pe Facebook, ca opoziţia să declare R. Moldova stat capturat şi să nu i se mai supună lui Dodon
Sursa foto:http://partidulsor.md Vizualizari:

Şor îndeamnă, de pe Facebook, ca opoziţia să declare R. Moldova stat capturat şi să nu i se mai supună lui Dodon

Ilan Şor a condamnat derapajele antidemocratice ale guvernării de la Chişinău şi a îndemnat întreaga opoziţie să declare Republica Moldova stat capturat şi să-şi unească forţele în lupta pentru democraţie.

Într-un video pe o reţea de socializare, Ilan Şor a făcut referire la menţinerea mandatului de arest la domiciliu pe numele Marinei Tauber, spunând că acest lucru a demonstrat fără echivoc că Republica Moldova este un stat capturat total.

Decizia instanţei a fost luată în condiţiile unor presiuni enorme la care sunt supuşi judecătorii. „Câteva ore înainte de anunţarea deciziei, un judecător a fost supus percheziţiilor de organele de forţă. Noi calificăm această situaţie drept presiuni fără precedent asupra judecătorilor. Republica Moldova nu s-a mai confruntat cu astfel de fărădelegi”, a declarat liderul Partidului Şor.

Ilan Şor s-a adresat deputaţilor ACUM, criticând faptul că i se supun lui Igor Dodon şi îl ajute să instaureze dictatura în Republica Moldova.

 „Aţi devenit nu doar slugile lui Dodon, dar voi, cei care spuneaţi că aveţi principii, îl ajutaţi pe cel care a decis să captureze ţara. În curând, Republica Moldova va deveni ţara lui Dodon. Dodonizarea care are loc astăzi a depăşit toate limitele morale şi normale”, a adăugat Ilan Şor.

Amintim că în prima şedinţă a Parlamentului de la schimbarea puterii, deputaţii au votat o declaraţie prin care declară că Republica Moldova este stat capturat.

Similare
RECOMANDĂRI