Silvia Radu, un posibil candidat la alegerile din Chişinău
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Silvia Radu, un posibil candidat la alegerile din Chişinău

Primarul interimar al municipiul Chişinău, Silvia Radu, susţine că dacă va candida la alegerile noi în capitală, categoric nu va reprezenta un partid politic. Afirmaţia a fost făcută în cadrul emisiunii „În profunzime” de la postul de televiziune Pro TV Chişinău. De asemenea, Silvia Radu susţine că nu are o formaţiune politică în spate.

Silvia Radu susţine că pentru a candida în calitate de pretendent independent trebuie să adune 10 mii de semnături în favoarea sa, lucru care o pune pe gânduri. „Legislaţia din Republica Moldova exclude şi discriminează independenţii pentru că politicienii nu au nevoie de persoane independente pentru că ele sunt mult prea incomode, pentru că nu prea ascultă ce li se spune.

De asemenea, primarul interimar afirmă că se bucură de susţinerea chişinăuienilor, însă familia sa nu este deloc încântată de perspectiva candidării la fotoliul de primar ales. „Vom decide împreună. Eu singură, fără susţinerea familiei, nu voi merge pentru că nu este posibil acest lucru”, a declarat Silvia Radu.

În opinia ei, la Primăria municipiului Chişinău în prezent trebuie să existe o persoană competentă, integră, cu capacităţi manageriale care să fie în afara politicii pentru a putea soluţiona acele grave acumulări de probleme care sunt în Chişinău.

Similare
RECOMANDĂRI