Sergiu Litvinenco: În orice comisie unde socialiştii au delegat experţi s-a trişat
Sursa foto:stiri.md Vizualizari:

Sergiu Litvinenco: În orice comisie unde socialiştii au delegat experţi s-a trişat

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a declarat că actuala majoritate parlamentară „neoficială” de la Chişinău, PD şi PSRM, urmează să desemneze un nou preşedinte al Comisiei Juridice numiri şi imunităţi care să-şi pună semnătura pe proiectele majorităţii pentru că el a plecat din această funcţie anume din acest motiv.

Fiind întrebat de ce a cedat această funcţie, Litvinenco a răspuns:

„În Republica Moldova există o majoritate parlamentară - PD şi PSRM. Ei spun că vor realiza reforma justiţiei, în realitate nu vor realiza nicio reformă. Eu nu am de gând să promovez proiecte care nu vor aduce niciun rezultat îmbunătăţirii sistemului de justiţe”.

Deputatul PAS a mai declarat că rămâne membru al comisiei, iar vocea lui va fi şi mai semnficativă.

„Majoritatea va bifa în continuare reforme, va bifa legi, dar în continuare sistemul va fi aşa cum a fost”, a declarat deputatul la emisiunea Cutia Neagră de la TV8.

„Noi ştim foarte bine că în orice comisie unde socialiştii au delegat expreţi de fiecare dată au trişat, fie că erau socialişti sau oameni delegaţi de socialişti”, spune Litvinenco.

TVR MOLDOVA aminteşte că Sergiu Litvinenco şi-a depus astăzi demisia din funcţia de preşedinte al Comisiei juridice, numiri şi imunităţi din cadrul Parlamentului, motivând că PD şi PSRM nu vor cu adevărat o reformă a justiţiei.
Similare
RECOMANDĂRI