Şeful statului: Noi suntem gata să susţinem Guvernul acesta încă patru ani, dar trebuie rezultate concrete
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Şeful statului: Noi suntem gata să susţinem Guvernul acesta încă patru ani, dar trebuie rezultate concrete

Şeful statului, Igor Dodon, spune că cele 100 de zile de la învestirea Guvernului, pe care le numeşte „luna de miere” s-au scurs deja şi că miniştrii ar trebui să vadă care sunt problemele prioritare şi necesităţile cetăţenilor şi să se apuce concret de lucru.

„100 de zile au trecut. S-a terminat luna de miere. Coborâm pe pământ, vedem care sunt problemele şi punctăm exact ceea ce aşteaptă oamenii şi nu trebuie pentru asta bani enormi. Sunt nişte lucruri minime care trebuie făcute şi oamenii vor spune că ăştia (n. r.- cei din Guvern) nu trăiesc pe Lună şi nu stau numai pe Facebook”, a declarat preşedintele la emisiunea Puterea a 4 de la N4.

Potrivit lui Dodon, un moment pozitiv este faptul că societatea nu mai este atât de divizată geopolitic. 

„Este şi aspectul negativ. Oamenii spun că se răsuflă mai uşor, dar pentru a răsufla bine trebuie să ai ce pune în gură, cu ce duce copiii la şcoală, să fie drumul mai bun. Iată aceste rezultate nu sunt şi aici Guvernul mai are de lucru”, a declarat Igor Dodon.

Preşedintele a venit şi cu un mesaj către Guvern:

„Noi suntem o coaliţie, noi tot ne-am asumat responsabilitate pentru acest Guvern. Nu suntem indiferenţi de ceea ce se întâmplă. Da, noi am tolerat o perioadă, nu am criticat prea dur şi am votat tot. Dar mai departe, rezultate concrete. Nu va mai merge aşa. Noi suntem gata să susţinem Guvernul acesta încă 4 ani. Şi eu  în calitate de preşedinte, şi colegii din Parlament. Dar trebuie rezultate foarte concrete”, a punctat preşedintele.
Similare
RECOMANDĂRI