Ruslan Codreanu, viceprimarul capitalei: Interesul chişinăuianului va dicta priorităţile primăriei
Sursa foto:Oficial.md Vizualizari:

Ruslan Codreanu, viceprimarul capitalei: Interesul chişinăuianului va dicta priorităţile primăriei

Noul viceprimar al capitalei Ruslan Codreanu intenţionează să continue lupta cu birocraţia şi corupţia din structurile primăriei, dar şi să amelioreze calitatea serviciilor prestate chişinăuienilor.

Potrivit lui Codreanu, una din priorităţile sale imediate va fi îmbunătăţirea dialogului dintre cetăţeni şi societatea civilă cu Primăria mun. Chişinău pentru a dezvolta proiecte urbane durabile.

„Începând cu mandatul de consilier municipal, am spus în repetate rânduri că primăria are probleme extrem de grave, de la corupţie până la proasta administrare. Nu aş fi vrut să rămân doar la critică şi constatări. Din funcţia de viceprimar voi sprijini modernizarea instituţiei, astfel încât interesul chişinăuianului să dicteze priorităţile primăriei”, a declarat Ruslan Codreanu. 

El mai spune că nominalizarea sa în această funcţie va contribuie la deblocarea activităţilor din Primăria mun. Chişinău.

„Îmi pare rău că această nominalizare se face abia acum, într-o situaţie de criză, dar mă voi bucura dacă pot contribui la deblocarea acestei crize şi la o redinamizare a activităţii primăriei", a adăugat viceprimarul.
Similare