Renato Usatîi: Majoritatea deputaţilor Pro Moldova va trece săptămâna viitoare în Partidul Şor
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Renato Usatîi: Majoritatea deputaţilor Pro Moldova va trece săptămâna viitoare în Partidul Şor

„Majoritatea deputaţilor Pro Moldova” ar urma să treacă săptămâna viitoare la partidul Pro Moldova, condus de Andrian Candu. Cel puţin asta susţine liderul Partidului Nostru Renato Usatîi, într-o conferinţă de presă susţinută astăzi.

Usatîi declară că trecerea de la un partid la altul ar fi rezultatul unei „negocieri dintre Plahotniuc şi Şor”, pentru a „asigura o nouă majoritate împreună cu fracţiunea socialiştilor”, iar Pavel Filip şi cei din jurul său „să plece în istorie”. Mai mult, Usatîi sugerează că şi din Partidul Democrat urmează plecări.

Solicitat de TVR MOLDOVA, deputatul Pro Moldova Sergiu Sîrbu declară că vociferarea acestor informaţii de către Renato Usatîi „înseamnă că acesta ştie mai mult”. Mai mult, Sergiu Sîrbu nu a dorit să comenteze aceste informaţii.

„Daca vom avea de anunţat ceva, o vom face în mod public, fără să ne ascundem”, a conchis Sîrbu.

TVR MOLDOVA l-a telefonat pentru o reacţie şi pe liderul Pro Moldova Andrian Candu, dar şi pe Ruxanda Glavan, însă aceştia nu au răspuns la apelul reporterului nostru. 

De menţionat că, în ultimele zile, câţiva deputaţi Pro Moldova au anunţat că, la alegerile prezidenţiale, îşi vor da votul pentru candidatul Şor Violeta Ivanov. Printre aceştia se numără Ruxanda Glavan, Sergiu Sîrbu, Grigore Repeşciuc, Corneliu Padnevici şi Gheorghe Braşovschi.  Aceştia spun că alegerea este una personală, şi nu politică.
 
Similare
RECOMANDĂRI