Reacţii politice după condamnarea la închisoare a lui Liviu Dragnea
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Reacţii politice după condamnarea la închisoare a lui Liviu Dragnea

Informaţia privind condamnarea la închisoare a lui Liviu Dragnea a provocat reacţii pe scena politică.

Liderul USR Dan Barna a reacţionat: ICCJ s-a pronunţat în dosarul Liviu Dragnea. Prin decizia de astăzi a ICCJ se încheie epoca Liviu Dragnea, una din cele mai negre perioade politice din ultimii 30 de ani. România se însănătoşeste. Ne întoarcem în Europa.

Dacian Cioloş, preşedintele Pro România:  Să ne întoarcem într-o lume normală. Agenda personală a domnului Dragnea nu mai e suprapusă cu agenda publică. România are dreptul la normalitate şi acum e timpul să ne apucăm să reparăm ce au stricat PSD şi ALDE şi să construim o ţară aşa cum ne dorim.

 

Raluca Turcan, deputat PNL: Plenul Camerei Deputaţilor trebuie convocat de urgenţă pentru înlocuirea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte! S-a făcut dreptate, Liviu Dragnea va merge acolo unde îi este locul! Eliberarea României a început ieri la vot şi continuă astăzi, cu această decizie a ICCJ. Conducerea Parlamentului ar trebui să convoace în această săptămână o şedinţă în plenul Camerei Deputaţilor pentru a alege un nou Preşedinte al Camerei. Este vital ca această instituţie esenţială să îşi poată recăpăta rolul firesc într-o democraţie, rol pe care Liviu Dragnea l-a subminat în mod constant pe tot parcursul mandatului său.

Victor Ponta, liderul ProRomânia: Nu ma bucur de necazul nimanui si nu comentez sentinte penale / ma bucur ca decizia vine dupa votul de ieri care a aratat ce cred romanii despre Liviu Dragnea / imi pare rau de faptul ca acest om orbit de trufie si rautate a tras dupa el in prapastie Romania, Guvernul, Parlamentul, un Partid si onoarea a milioane de oameni de buna credinta! ProRomania a confirmat ieri prin vot popular ca este un proiect pentru prezent si viitor! Sa reconstruim social democratia si politica responsabila in Romania!

Similare
RECOMANDĂRI