Reacţia democratului Vladimir Cebotari la declaraţiile lui Andrei Năstase privind implicarea în frauda bancară
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Reacţia democratului Vladimir Cebotari la declaraţiile lui Andrei Năstase privind implicarea în frauda bancară

Deputatul PD, Vladimir Cebotari, a reacţionat la declaraţiile lui Andrei Năstase care-l acuză că ar fi implicat în frauda bancară.

Astfel, Cebotari califică afirmaţiile lui Năstase ca fiind „fanteziste” şi susţine că va apela la instituţiile de drept pentru a-l trage la răspundere.

„În ceea ce mă priveşte, nu mă ascund după imunitatea parlamentara, sunt gata să mă duc la orice audiere la care voi fi invitat, chiar dacă deţin aceasta imunitate. Ba chiar cer insistent să fiu invitat de instituţiile de drept dacă sunt întrebări. Poate sa participe şi Năstase la audieri, dacă tot se dă mare că procuratura face dosare la comanda lui, cred ca vom clarifica mult mai repede lucrurile dacă va fi de faţă si cel care a ordonat dosarul politic. Nu am si nu am avut vreodată vreo legatură cu frauda bancară, iar declaraţiile lui Nastase sunt pure invenţii, fantezii electorale ale unui om care a intrat în campania electorală pentru alegerile din octombrie şi se află în criza mare de idei şi rezultate”, a scris Vladimir Cebotari pe pagina sa de Facebook.

Andrei Năstase a cerut Procuraturii Generale să-l cerceteze penal pe Vladimir Cebotari pentru implicare în procesul de devalizare a sistemului financiar-bancar. Oficialul a depus joi o sesizare în acest sens pe numele procurorului interimar Dumitru Robu, în care oferă mai multe informaţii şi cere ca procurorii să solicite ridicarea imunitării deputatului democrat.

Similare
RECOMANDĂRI