PUN şi-a ales candidatul pentru circumscripţia nr. 33, municipiul Chişinău
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

PUN şi-a ales candidatul pentru circumscripţia nr. 33, municipiul Chişinău

Partidul Unităţii Naţionale l-a înaintat în lupta pentru un loc în Parlamentul Republicii Moldova, din circumscripţia nr 33. municipiul Chişinău, pe Sveatoslav Mihalache, economist şi expert financiar.

Într-o postare pe Facebook, Sveatoslav Mihalache spune că s-a încadrat în PUN chiar de la fondare, „răspunzând apelului lui Traian Băsescu şi a colegilor mei de Generaţie, care au stat la începuturile cenaclului Alexe Mateevici şi a Mişcării de Eliberare Naţională, mişcarea la care în calitate de elev, am stat umăr la umăr alături de voi toţi”.

„Într-o lume normală în care drepturile românilor la o Ţară unită ar fi respectate, aş fi rămas un contabil preocupat de evoluţia lumii financiare, analizând oscilaţiile burselor din New York sau Londra la o bere cu colegii finanţişti sau într-un mod academic in aula universitara cu discipolii mei.

Din păcate, Ţară noastră nu-i întreagă nici astăzi, după 80 de ani de la odiosul pact sovieto-german. Din păcate, pericolul unui nou pact şi mai nociv pentru noi, românii, persistă şi astăzi, ba mai mult, cei în care ne-am pus nădejdea si pe care i-am votat şi sprijinit, blocul ACUM, şi-au încălcat absolut toate promisiunile.

Nu ştiu dacă sunt cel mai indicat candidat pentru circumscripţia 33 Chişinău, dar ştiu şi sunt sigur, că nu-mi voi încălca niciodată promisiunile făcute în faţa compatrioţilor mei şi niciodată nu voi face tranzacţii cu destinul neamului meu”, spune candidatul. 

Similare
RECOMANDĂRI