PUN face apel la toate forţele politice să nu accepte negocieri cu Igor Dodon
Sursa foto:PUN Vizualizari:

PUN face apel la toate forţele politice să nu accepte negocieri cu Igor Dodon

Evoluţiile politice din ultimele zile au creat premisele constituirii unui opoziţii puternice împotriva guvernării lui Igor Dodon care ţine captiv şi în izolare internaţională un întreg stat. De această părere este Partidul Unităţii Naţionale, care face apel la toate forţele politice şi parlamentarii pro-europeni, conştienţi de pericolul pe care îl reprezintă Igor Dodon şi guvernarea sa, să nu accepte nici un fel de discuţii şi negocieri cu acesta.

Demararea unor negocieri cu Igor Dodon ar fi o palmă dată atât cetăţenilor R. Moldova cât şi partenerilor externi, în special României, faţă de care acesta şi guvernarea sa au manifestat în repetate rânduri ostilitate, se spune într-un comunicat al PUN.

„Izolarea lui Igor Dodon şi continuarea demersurilor de răsturnare a acestei guvernări socialisto-oligarhice sunt singurele posibilităţi de a scăpa ţara de un dezastru politic, economic şi umanitar. Igor Dodon nu mai poate fi un partener de dialog pentru nici o formaţiune declarat pro-europeană. Reconfigurarea forţelor politice de orientare pro-europeană trebuie să asigure R. Moldova ieşirea din situaţia dificilă în care s-a pomenit, prin scoaterea PSRM de la guvernare şi trimiterea lui Igor Dodon pe banca acuzaţilor, pentru acţiuni de trădare de patrie, dar şi prin asigurarea unui context de normalitate pentru desfăşurarea alegerilor prezidenţiale în toamna acestui an”, se mai spune în comunicat.

Similare
RECOMANDĂRI