PSRM: Propunerea de a organiza o sesiune specială a Parlamentului NU merită a fi luată în considerare
Vizualizari:

PSRM: Propunerea de a organiza o sesiune specială a Parlamentului NU merită a fi luată în considerare

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova consideră propunerea de astăzi a blocului ACUM de a organiza şedinţa Parlamentului RM, nefondată şi care nu merită să fie luată în considerare.

„Această iniţiativă populistă a reprezentanţilor blocului ACUM nu ne poate surprinde nici pe noi, fracţiunea PSRM din Parlamentul RM, nici pe majoritatea cetăţenilor din Republica Moldova”, se spune într-o reacţie a partidului la invitaţia blocului ACUM de a organiza astăzi oşedinţă specială a Parlamentului.

Fracţiunea Partidului Socialiştilor subliniază că pentru a depăşi criza politică este necesar să se creeze o majoritate parlamentară sau să se convină, cel puţin privind alegerea în prima etapă a conducerii parlamentului.

„În absenţa unui acord, şedinţa riscă să devină un circ, unde o parte va veni cu discursuri pre-electorale înflăcărate, în timp ce alţii se vor ascunde de radiaţii sub umbrele de plajă”, mai spune PSRM. 

Totuşi, Partidul Socialiştilor „confirmă disponibilitatea şi interesul său pentru crearea unei majorităţi parlamentare stabile şi a unui guvern de coaliţie care să depăşească criza politică”.

Citeşte şi: 
 

Blocul ACUM invită PSRM la sesiunea specială a Parlamentului, pentru a alege conducerea şi a vota iniţiative legislative

Similare
RECOMANDĂRI