PSRM: Nu poate fi creată o coaliţie parlamentară cu preţul renunţării la principiile noastre
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

PSRM: Nu poate fi creată o coaliţie parlamentară cu preţul renunţării la principiile noastre

Membrii Partidului Socialiştilor consideră că nu poate fi creată nicio coaliţie parlamentară cu preţul renunţării la principiile fundamentale ale Partidului Socialiştilor şi la programului electoral al formaţiunii, pentru care au votat 440 de mii de alegători. În cazul în care acestea nu sunt acceptate, singura soluţie este organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Teza a fost expusă într-o rezoluţie, aprobată la mitingul organizat de către PSRM pe 1 mai în capitală, transmite IPN.

În rezoluţie se menţionează că socialiştii sunt convinşi de necesitatea creării unei coaliţii durabile şi funcţionale, precum şi a unui Guvern stabil, în vederea implementării programului său socio-economic, adică educaţie şi asistenţă medicală la preţuri accesibile şi de înaltă calitate, atragerea investiţiilor străine din Est şi Vest, sau crearea de noi locuri de muncă.

PSRM este convins, de asemenea, că orice adoptare a legilor anti-oligarhice este posibilă numai în cadrul unei coaliţii de guvernare stabile, în caz contrar, Moldova se va confrunta din nou cu haos şi sărăcire.
 

Similare
RECOMANDĂRI