PSRM ameninţă din nou cu proteste: Cere susţinătorilor să fie pregătiţi
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

PSRM ameninţă din nou cu proteste: Cere susţinătorilor să fie pregătiţi

PSRM solicită tuturor susţinătorilor săi şi tuturor cetăţenilor Republicii Moldova, „care nu sunt indiferenţi faţă de soarta ţării”, să fie pregătiţi pentru proteste pe o perioadă nedeterminată. Potrivit unui comunicat de presă al partidului, acest îndemn vine în contextul în care PSRM consideră că Partidul Democrat întreprinde „toate eforturile pentru a scoate PSRM din cursa electorală, fără a menţiona detalii exacte referitor la acest subiect.

PSRM mai spune că PD, Parlamentul şi Guvernul utilizează în mod regulat resurse administrative pentru a exercita presiuni asupra alegătorilor.

Comunicatul vine după ce ieri, Comisia Electorală Centrală a atenţionat instituţia prezidenţială asupra „inadmisibilităţii implicării în campania electorală”., iar PSRM a fost avertizat de CEC privind utilizarea resurselor administrative ale preşedinţiei în campania electorală.

PSRM afirmă că orice încercare de a scoate PSRM din alegeri  va submina credibilitatea viitoarelor alegeri şi le va face nelegitime. „PSRM apelează la toţi partenerii externi ai Republicii Moldova, precum şi la structurile internaţionale care monitorizează alegerile, pentru a asigura integritatea procesului electoral”, se mai spune în comunicatul PSRM. 

Similare
RECOMANDĂRI