Procuratura Chişinău a pornit un proces penal pe numele Silviei Radu pentru a verifica acuzaţiile liberalilor
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Procuratura Chişinău a pornit un proces penal pe numele Silviei Radu pentru a verifica acuzaţiile liberalilor

Procuratura municipală a pornit, la solicitarea Partidului Liberal, un proces penal pe faptul săvârşirii de către primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, „a infracţiunii de uzurpare de calităţi oficiale şi a infracţiunii de samavolnicie”. Despre aceasta a anunţat astăzi prim-vicepreşedintele PL, Valeriu Munteanu.

„Cel mai probabil liderul PD, doreşte astfel să curme rapid periplul dezonorant al Silviei Radu la primăria Chişinău, dar mai ales doreşte să transmită un mesaj puternic către armata sa de funcţionari şi funcţionăraşi care au acceptat să reprezinte Partidul Democrat în diferite calităţi oficiale, iar acum târâie prin noroaie „obrazul” partidului.

„Trilogia bradului chinuit”, episoadele monumentale cu „eu sunt şefa, eu decid”, „vorba merge…pe lângă parcul Puşkin” „consilierii sunt angajaţi ai primăriei şi au salarii mai mari decât salariul mediu pe economie”, „de ce consilierii municipali nu se prezintă la şedinţele Consiliului de Administrare…” i-au întărit pe democraţi în ideea că locuitorii municipiului Chişinău nu vor înghiţi în nici un caz astfel de abordări la limita semidoctismului, de aceea cel mai probabil au decis să schimbe caii, dând totodată o lecţie usturătoare buclucaşilor.

Partidul Democrat i-a pus la dispoziţia impostoarei de la primăria Chişinău toată infrastructura administrativă a statului şi resurse fără limită, i-a delegat consilieri de tot felul: cu barbă şi fără barbă, care vorbesc limba română şi care nu vorbesc limba română, cu cetăţenie a Republicii Moldova şi fără cetăţenie, dar se vede că omul nu se poate ridica la înălţimea de neatins a funcţiei, ori stigmatul popular de impostor şi uzurpator reprezintă un zăgaz de netrecut…”, a scris Munteanu pe pagina sa de Facebook. 

Amintim că reprezentanţii PL au solicitat Procuraturii Generale să examineze nu doar acţiunile primarului interimar, dar şi cele ale viceprimarului Nistor Grozavu, pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu.

Anterior, Silvia Radu îl acuza pe Valeriu Munteanu de corupţie, sugerându-i să facă un autodenunţ la Procuratură. Funcţionara mai spunea că toate declaraţiile pe care le face liberalul sunt „minciuni dezgustătoare” şi fac parte dintr-o „campanie de denigrare” a cărei ţintă este.

Similare