Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Primarul interimar al oraşului Chişinău este Ruslan Codreanu

Interimatul la Primăria Chişinău va fi asigurat de Ruslan Codreanu. Despre acest lucru a anunţat chiar el în şedinţa operativă a serviciilor primăriei. Edilul deja şi-a setat câteva priorităţi pentru anul cât va fi la cârma capitalei Republicii Moldova.

Şi dacă nu a fost validat mandatul primarului ales Andrei Năstase, şef la Primăria Chişinău rămâne Ruslan Codreanu. Primarul interimar face un apel către cetăţeni, dar şi către presă, să-l ajute în această misiune.

Fost consilier municipal, Ruslan Codreanu spune că în prezent Chişinăul are mult de suferit şi se află într-o situaţie de criză.
 
În următoarele zile se vor lansa concursuri publice de ocuparea funcţiilor vacante  - la direcţiile Juridică, Achiziţii Publice, Resurse Umane şi Educaţie.

Interimatul funcţiei de primar al oraşului Chişinău va fi exercitat până la alegerile locale generale care vor avea loc în vara anului 2019. Alegerile din Chişinău au fost nevalidate pentru că ambii candidaţi electorali, Andrei Năstase şi Ion Ceban, au făcut agitaţie electorală în ziua alegerilor prin intermediul reţelelor de socializare.

Andrei Năstase a câştigat scrutinul cu peste 52% din voturi.
 
Similare
RECOMANDĂRI